Skrivare och dokument för alla företag

Oavsett om ert företag är i behov av mindre kopiatorer och skrivare, maskiner för större format eller effektiva scanninglösningar har vi de rätta valen. 

Skrivare, kopiatorer och dokumentförstörare

Inom skrivare och kopiatorer levererar vi alla typer av maskiner som kan behövas på kontoret. Det är allt från de minsta A4-skrivarna till skrivare för större format och för mer avancerade printlösningar, som A1-skrivare. Behöver du sedan destruera de utskrivna papperen så levererar vi även säkra dokumentförstörare.

Valet av lösning görs utifrån era specifika behov. Vi hjälper er att se över era utskriftskostnader och erbjuder därefter kostnadseffektiva lösningar. Vi arbetar med kända märken som Konica Minolta, HP med flera.

Dokumenthantering via scanners

Inom dokumenthantering erbjuder vi flera typer av scanningslösningar. I den påkopplade programvaran finns tidsbesparande funktioner för dokumenthantering. Inskannade dokument kan tolkas, bearbetas och sorteras rätt med bara ett tryck. Alla dokument är dessutom sökbara och lättillgängliga.

Service inom print och dokument

För samtliga maskiner som vi erbjuder inom skrivare och dokumenthantering har vi också supportavtal som ser till att allt fungerar som det ska.

Intelligent övervakning av förbrukningsartiklar

Slut på toner får man alltid när det inte får ske. Med intelligenta funktioner för automatisk mätaravläsning och övervakning av förbrukningsartiklar så sköts detta av sig självt. När en förbrukningsartikel riskerar att ta slut finns en utbytesprodukt redan hos er för snabbt byte. Läs gärna mer om supportavtalen